Υλικά: 320 γρ. Φαριν απ (2+1/2 κούπες του τσαγιού)
200 γρ. χλιαρό νερό (1 κούπα του τσαγιού)
5 γρ. αλάτι (1 κουταλάκι του γλυκού)
λίγο λάδι
Εκτέλεση: Δουλεύουμε καλά το αλεύρι με το αλατισμένο νερό, μέχρι η ζύμη να γίνει λεία και την ανοίγουμε.Απλώνουμε στην επιφάνεια της μια κουταλιά λάδι και την ξαναδουλεύουμε καλά.
Ανοίγουμε φύλλο πάχους 1-1,5εκ και το στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί. Απλώνουμε λιωμένη ντομάτα με λίγο λάδι και υλικά της αρεσκείας μας (ζαμπόν, τυρί κ.λ.π.).Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο δυνατό φούρνο για 20λεπτά.Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε για 10λεπτά ακόμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου