Βουβάλι τσίλι...


Υλικά: 700gr φασόλια
500gr βουβαλίσιο κρέας
450gr χυμό ντομάτας σε κύβους
1 1/2  κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1 1/2  κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο
2 λευκό κρεμμύδι, σε κύβους
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο, κιμά
2 κουταλιές της σούπας σκόνη τσίλι
3 φλιτζάνια ζωμό κρέατος

Εκτέλεση: Βράστε και σουρώστε τα φασόλια. Ψήστε το βουβάλι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε το κύμινο ,το κόλιανδρο και μια πρέζα αλάτι. Μόλις ροδίσει, βάλτε το σε ένα σουρωτήρι να απορρίψει το περιττό λίπος. Σε προθερμασμένη μεγάλη κατσαρόλα, σοτάρετε το κρεμμύδι στο λάδι  για ένα λεπτό. Στη συνέχεια προσθέστε το βουβάλι, τα φασόλια, τον χυμό ντομάτας, το τσίλι, και τον ζωμό κρέατος. Αφήστε να πάρει μια βράση και χαμηλώνετε τη φωτιά να σιγοβράσει για 1-2 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου